Ik ben Tosca Gonzalez Graf,

psychodynamisch therapeut en coach.

 

Mijn Geschiedenis:

Naast mijn werk als psychodynamisch therapeut en coach ben ik ook nog vrouw van, hondenmama , zus, tante, fotograaf, sopraan bij een koor, vriendin, mentor, student, werkgever en vrijwilliger.

Allemaal “rollen” die je tijdens je leven aanneemt of krijgt en die deels bepalen of vertellen wie je bent. Zo is het voor mij ook lange tijd geweest.

Ik deed mijn werk, kwam thuis, had mijn avondprogramma, ging naar bed en de dag erna was een herhaling van de dag ervoor. Ik dacht er niet over na, deed gewoon wat me altijd geleerd was.

Ondertussen was ik behoorlijk depressief en had ik ook al eens te maken gehad met een burn-out.

Vijftien jaar geleden kwam er verandering in mijn rollenpatroon, doordat ik ernstig ziek werd. Deze periode heeft ervoor gezorgd dat ik me ben gaan beseffen dat ik al jaren aan het overleven was. In die periode is er ook een verlangen ontstaan om te gaan leven en heb ik met mezelf een afspraak gemaakt om het na mijn herstel anders te gaan doen.

Van overleven naar leven:

Ik besefte me toen nog niet wat het inhield om het anders te gaan doen en niet meer op de overleef stand te staan. Ik dacht dat je dit met heel hard werken wel kon bereiken. Nu zie ik in dat het daar niets mee te maken had en dat mijn harde werken ook weer een overlevingsstrategie was.
Gek genoeg heb ik het meeste geleerd door stil te gaan staan en te verbinden met het meisje achter de overlevingsstrategie. Wat was daarvoor nodig? Tijd, ruimte, inzicht, een aantal super lieve mensen om heen (zowel professioneel als privé) en het mezelf gunnen.
Alle stappen die ik in de laatste vijftien jaar heb gemaakt, hebben bijgedragen aan het punt waar ik nu sta. Een geschoolde ervaringsdeskundige, bewust van mijn doelen, patronen en valkuilen en met beide benen op de grond. Daarnaast beschik ik over behoorlijk wat ervaring en tools waar ik anderen verder mee kan en wil helpen.

Wil je meer weten of een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan gerust contact op.

Neem Contact Met Mij Op

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Telefoon

o6-23 85 49 36

Email

info@cares.nu

Adres

Gerrit Klokstraat 8
8317BP Kraggenburg

Bereikbaar

Ma – Vrij: 10:00 – 18:00 uur